balkongrenovering i Uppsala

28. mar, 2022

Visste ni att jag har arbetat med balkongrenovering i Uppsala? Jag tror faktiskt att frågan har ett entydigt svar: Nej. Jag kan inte påminna mig om att jag någonsin talat om detta. Eftersom jag inte överhuvudtaget brukar tala om mitt förflutna kan jag inte tänka mig att tiden i Uppsala med balkongrenovering har tagit sig med. Nej, jag utgår från att ingen av er, bortsett från vänner och familj erinrats detta under åren med bloggen. Det är god tid att jag berättar om detta.

 

Här kommer en sammanfattning av tiden under vilken jag arbetade i Uppsala med balkongrenovering:

 

Vi kan väl börja med att titta på hur det ens blev så. Jag har ingen bakgrund inom balkongrenovering och hade inte ens varit i Uppsala innan denna period startade. Jag var en riktig nyböjare på alla fronter, kan man lugnt säga. Saken var den att de sökte folk till en firma som sysslade med just balkongrenovering i Uppsala. Det skulle visa sig att de även utförde arbeten utanför staden men sätet fanns i alla fall där. Min kompis Max, som jag gjorde allting tillsammans med, skulle ta sig dit. Han ville testa på att arbeta inom balkongrenovering och Uppsala var en passande stad. Han ville nämligen söka till universitetet när han var klar.

 

Vi började med balkongrenovering i Uppsala samma dag, vid samma tidpunkt. Det kändes fint eftersom vi känt varandra precis hela livet. Så, där blev vi sedan kvar olika länge. Max arbetade bara under 3 månader och slutade sent i augusti 2008. Jag däremot, jag stod och velade angående om jag också skulle plugga eller om jag ville vara kvar. Jag trivdes i Uppsala och jag trivdes med balkongrenovering. Varför stressa iväg någonstans? Den frågan ställde jag mig dagligen.

 

Jag landade i att jag ville testa att arbeta i alla fall fram till vintern. När vintern kom så beslutade jag mig för att bli kvar åtminstone till sommaren. Ja, och sedan var väl bollen i rullning. Jag fick en bra lön och en trevlig position på företaget. I takt med att allt fler brf:er och företag i Uppsala anlitade oss för balkongrenovering var vi tvungna att expandera. Jag fick en nyckelroll i denna expansionsfas. När det var gjort och den nya organisationen fanns på plats tackade jag för mig och lämnade med flaggan i topp.

 

Mer om min tid inom balkongrenovering i Uppsala nästa vecka!